assign issue to developer

Post about your customizations to share with others.

Moderators: Contributor, Developer

assign issue to developer

Postby r.amse.s » May 27, 2015 3:33 am

hi,

i would like to allow reporter to assign issues to developer. Now, the developer are not listed in the "assign to" dropdown when a reporter wants to report an issue.
what should i modify for this?

thanks!
r.amse.s
 
Posts: 5
Joined: Jul 22, 2014 9:20 am

Re: assign issue to developer

Postby atrol » May 27, 2015 2:05 pm

Goto page Manage > Manage Configuration > Workflow Thresholds
Enable check box for reporters in row "Assign an issue"
Click "Update Configuration"
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6775
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: assign issue to developer

Postby r.amse.s » Jun 01, 2015 4:19 am

i did it already and reporters can assign a bug, but in the assignee list the defined developer are NOT visible.
r.amse.s
 
Posts: 5
Joined: Jul 22, 2014 9:20 am

Re: assign issue to developer

Postby atrol » Jun 01, 2015 12:20 pm

does it work if a developer or manager reports an issue?
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6775
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: assign issue to developer

Postby r.amse.s » Jun 11, 2015 4:59 am

yep, this is the only workaround that i found yet, but so all participants have to be developer what is absurd from the point of view of user roles
r.amse.s
 
Posts: 5
Joined: Jul 22, 2014 9:20 am

Re: assign issue to developer

Postby atrol » Jun 11, 2015 5:43 am

Which version of MantisBT do you use?
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6775
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: assign issue to developer

Postby r.amse.s » Jun 11, 2015 6:22 am

1.2.15
r.amse.s
 
Posts: 5
Joined: Jul 22, 2014 9:20 am

Re: assign issue to developer

Postby atrol » Jun 11, 2015 10:15 am

You should upgrade to latest stable 1.2.19.

Maybe this fixes the issue. If not, this is a better point to start investigations.
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6775
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: assign issue to developer

Postby mbrillante » Jan 10, 2018 8:40 am

I am using mantis 2.10 and I have the same issue!!
mbrillante
 
Posts: 3
Joined: Dec 14, 2017 11:58 am


Return to Customizations

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests