Grant Manage Plugins to Other Access Levels

Post about your customizations to share with others.

Moderators: Contributor, Developer

Grant Manage Plugins to Other Access Levels

Postby patrickbello » Jul 26, 2017 3:30 am

Administrators access level can only manage plugins. Is there way to grant or enable other access levels like managers or developers to manage plugins? If so, how? Thanks in advance.
patrickbello
 
Posts: 5
Joined: Jul 26, 2017 3:26 am

Re: Grant Manage Plugins to Other Access Levels

Postby atrol » Jul 26, 2017 3:37 am

Add the following line to file config_inc.php and adjust to your needs, e.g for managers
Code: Select all
$g_manage_plugin_threshold = MANAGER;
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6714
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Grant Manage Plugins to Other Access Levels

Postby patrickbello » Aug 01, 2017 1:56 am

atrol wrote:Add the following line to file config_inc.php and adjust to your needs, e.g for managers
Code: Select all
$g_manage_plugin_threshold = MANAGER;


Thanks for the reply. I've added the line to file config_inc.php, however it still the same..
Attachments
Manage Plugins.jpg
Manage Plugins.jpg (39.56 KiB) Viewed 1055 times
patrickbello
 
Posts: 5
Joined: Jul 26, 2017 3:26 am

Re: Grant Manage Plugins to Other Access Levels

Postby atrol » Aug 01, 2017 4:00 am

Your screen shot shows that you are logged in as Nik - QA
I assume that QA is an access level which has been setup by your own and which is below MANAGER access level.
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6714
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Grant Manage Plugins to Other Access Levels

Postby patrickbello » Aug 01, 2017 4:13 am

atrol wrote:Your screen shot shows that you are logged in as Nik - QA
I assume that QA is an access level which has been setup by your own and which is below MANAGER access level.

Of course, I changed it to QA :D
Anyway, I got it sorted now. Thanks!
patrickbello
 
Posts: 5
Joined: Jul 26, 2017 3:26 am


Return to Customizations

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests