Removing "Paying customers" field

Post about your customizations to share with others.

Moderators: Contributor, Developer

Removing "Paying customers" field

Postby pekechis » Jul 28, 2013 2:44 am

Is there anyway to remove paying customers field from the issue? or at least is there anyway of making this field optional?

I've previously read in the forums that, for other fields, it's just removing the field from the configuration file, but I can't find "paying customers" field in these files.

Thanks.
pekechis
 
Posts: 3
Joined: Jul 28, 2013 2:39 am

Re: Removing "Paying customers" field

Postby atrol » Jul 28, 2013 5:44 am

"paying customers" is no standard field of MantisBT.
This is a custom field of your installation.
Use page "Manage" > "Manage Custom Fields" to customize the field or to get complete rid of it.
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6691
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Removing "Paying customers" field

Postby pekechis » Jul 28, 2013 5:51 am

Hi Atrol, I don't have any Custom Field :( any idea what's going onl?
pekechis
 
Posts: 3
Joined: Jul 28, 2013 2:39 am

Re: Removing "Paying customers" field

Postby atrol » Jul 28, 2013 6:07 am

Seems that the source code of MantisBT has been changed.
Which version of MantisBT do you use?
Can you provide a screenshot of the page with the "Paying customers" field?
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6691
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Removing "Paying customers" field

Postby pekechis » Jul 28, 2013 6:13 am

I'm currently using 1.2.14

I've also attached a screenshoot
Attachments
paying_customer.png
paying_customer.png (194.39 KiB) Viewed 7782 times
pekechis
 
Posts: 3
Joined: Jul 28, 2013 2:39 am

Re: Removing "Paying customers" field

Postby atrol » Jul 28, 2013 6:32 am

Are there any installed 3rd party plugins?
Check page "Manage" > "Manage Plugins"
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6691
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Removing "Paying customers" field

Postby rvutukuri » May 04, 2017 10:13 am

Is anyone able to get rid of "Paying Customers" field . I tried the below solutions

Manage -> Manage Custom Fields
Manage -> Manage Plugins

Can any of you suggest any solution plz.
rvutukuri
 
Posts: 2
Joined: May 04, 2017 10:09 am

Re: Removing "Paying customers" field

Postby atrol » May 09, 2017 1:17 am

You should answer the same questions that I asked user pekechis.

Which version of MantisBT do you use?
Can you provide a screenshot of the page with the "Paying customers" field?
Are there any installed 3rd party plugins?
Did you change original source code of Mantis?
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6691
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Removing "Paying customers" field

Postby rvutukuri » May 10, 2017 11:00 am

atrol wrote:You should answer the same questions that I asked user pekechis.

Which version of MantisBT do you use?
Can you provide a screenshot of the page with the "Paying customers" field?
Are there any installed 3rd party plugins?
Did you change original source code of Mantis?



Which version of MantisBT do you use? : MantisBT 1.2.17
Can you provide a screenshot of the page with the "Paying customers" field? Attached the screenshot of issue (Mantis_issue.png)
Are there any installed 3rd party plugins? No
Did you change original source code of Mantis?[/quote] [b]NO
[/
b]
Attachments
Mantis_Issue.png
Mantis_Issue.png (36.22 KiB) Viewed 4774 times
rvutukuri
 
Posts: 2
Joined: May 04, 2017 10:09 am

Re: Removing "Paying customers" field

Postby atrol » May 10, 2017 2:59 pm

Are you complete sure that there is no field on page Manage -> Manage Custom Fields ?

You must have
- a custom field configured or
- a plugin installed or
- a custom function (check if there is a fie custom_functions_inc.php) or
- changed source code
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6691
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany


Return to Customizations

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests