"Select All" menu for bulk changes

Get help from other users here.

Moderators: Contributor, Developer

"Select All" menu for bulk changes

Postby Michele » Nov 17, 2017 12:11 pm

Is there a way to add "Reporter" to the "Select All" menu at the bottom? What we are trying to do is transfer issues from one reporter to another in bulk instead of one at a time.
Michele
 
Posts: 2
Joined: Nov 17, 2017 12:06 pm

Re: "Select All" menu for bulk changes

Postby atrol » Nov 20, 2017 2:06 am

You can add your own action. Use setting $g_custom_group_action for it.
Code: Select all
/**
 * Custom Group Actions
 *
 * This extensibility model allows developing new group custom actions.  This
 * can be implemented with a totally custom form and action pages or with a
 * pre-implemented form and action page and call-outs to some functions.  These
 * functions are to be implemented in a predefined file whose name is based on
 * the action name. For example, for an action to add a note, the action would
 * be EXT_ADD_NOTE and the file implementing it would be
 * bug_actiongroup_add_note_inc.php. See implementation of this file for
 * details.
 *
 * Sample:
 *
 * array(
 *   array(
 *      'action' => 'my_custom_action',
 *      'label' => 'my_label',   # string to be passed to lang_get_defaulted()
 *      'form_page' => 'my_custom_action_page.php',
 *      'action_page' => 'my_custom_action.php'
 *   )
 *   array(
 *      'action' => 'my_custom_action2',
 *      'form_page' => 'my_custom_action2_page.php',
 *      'action_page' => 'my_custom_action2.php'
 *   )
 *   array(
 *      'action' => 'EXT_ADD_NOTE',  # you need to implement bug_actiongroup_<action_without_'EXT_')_inc.php
 *      'label' => 'actiongroup_menu_add_note' # see strings_english.txt for this label
 *   )
 * );
 *
 * @global array $g_custom_group_actions
 */
$g_custom_group_actions = array();
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6714
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: "Select All" menu for bulk changes

Postby Michele » Nov 20, 2017 7:40 am

Thank you :) I will give this information to our programmer.
Michele
 
Posts: 2
Joined: Nov 17, 2017 12:06 pm


Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 17 guests