How to setup Mantis BT for my team

Get help from other users here.

Moderators: Contributor, Developer

How to setup Mantis BT for my team

Postby divya.nagula » Nov 16, 2017 5:38 am

Hi,

I'm new to this forum. I want to setup mantisBT for my team which comprises of around 15 people. I setup MantisBT on my machine on wampserver and created a user. But that user is not able to access mantisbt on his machine. How does that work. Please help on this and provide detailed steps to do so.
divya.nagula
 
Posts: 3
Joined: Nov 16, 2017 5:33 am

Re: How to setup Mantis BT for my team

Postby atrol » Nov 16, 2017 5:49 am

divya.nagula wrote:But that user is not able to access mantisbt on his machine.
What does it mean? Doesn't get a login page?
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6714
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: How to setup Mantis BT for my team

Postby divya.nagula » Nov 16, 2017 5:53 am

atrol wrote:
divya.nagula wrote:But that user is not able to access mantisbt on his machine.
What does it mean? Doesn't get a login page?


it says site can't be reached. is it because the server is in my machine? what things the user requires to access the server from his machine? any specific URL i could find?
divya.nagula
 
Posts: 3
Joined: Nov 16, 2017 5:33 am

Re: How to setup Mantis BT for my team

Postby atrol » Nov 16, 2017 6:02 am

divya.nagula wrote:it says site can't be reached.
So this is no MantisBT but a web server (WAMP) issue or maybe a configuration issue of the Windows firewall.

I recommend to post to a WAMP forum.
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6714
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: How to setup Mantis BT for my team

Postby divya.nagula » Nov 16, 2017 6:09 am

atrol wrote:
divya.nagula wrote:it says site can't be reached.
So this is no MantisBT but a web server (WAMP) issue or maybe a configuration issue of the Windows firewall.

I recommend to post to a WAMP forum.


Thanks. One last question. Is any softwarerequired to be installed to login to mantisbt?
divya.nagula
 
Posts: 3
Joined: Nov 16, 2017 5:33 am

Re: How to setup Mantis BT for my team

Postby atrol » Nov 16, 2017 6:26 am

You need just a browser (Firefox, Chrome, Safari, Opera, Internet Explorer or Edge) to access MantisBT.
There is no need to install additional software.
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6714
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany


Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests