How To Use MySql Workbench on MantisDB

General discussion of Mantis.

Moderators: Contributor, Developer

How To Use MySql Workbench on MantisDB

Postby huzunkayaa » Sep 30, 2017 6:31 am

Hi all,

i want to connect my DB with Mysql Workbench Tool.
But it gives an error on the attachment.

When i checked the status and port .It is running and 3306 on my server .
Attachments
DB.png
DB.png (82.36 KiB) Viewed 347 times
huzunkayaa
 
Posts: 1
Joined: Sep 30, 2017 6:24 am

Re: How To Use MySql Workbench on MantisDB

Postby atrol » Sep 30, 2017 1:58 pm

huzunkayaa wrote:Mysql Workbench Tool.
This is not related to MantisBT. You get certainly better support for Mysql Workbench at https://forums.mysql.com/list.php?113

Might help https://dev.mysql.com/doc/refman/5.7/en ... erver.html
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6711
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests