Fails to get administration option in mantis

General discussion of Mantis.

Moderators: Contributor, Developer

Fails to get administration option in mantis

Postby nikhil » Sep 27, 2017 8:04 am

Hello,

When I logged in mantis, administration option fails to display.

So How can I use my user as an administration. For now my profile is display as receiver.

Please let me know how can sort out this issue.
Attachments
234545.png
Attachment of receiver
234545.png (88.73 KiB) Viewed 374 times
nikhil
 
Posts: 4
Joined: Sep 27, 2017 7:55 am

Re: Fails to get administration option in mantis

Postby atrol » Sep 27, 2017 8:22 am

Are you talking about your own Mantis installation or the one running at https://www.mantisbt.org/bugs ?
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6716
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Fails to get administration option in mantis

Postby nikhil » Oct 04, 2017 1:25 am

Yes I am talking about the own Mantis installation & I cannot make my profile as administrator and it display me as Reporter.

How can make it as administrator & I can not send my bugs to developer?

How can I assign bugs to other person from my account?

Please help me out.
nikhil
 
Posts: 4
Joined: Sep 27, 2017 7:55 am

Re: Fails to get administration option in mantis

Postby atrol » Oct 04, 2017 9:56 am

You have to login as user "administrator" to change access levels of other users.
Please use Search before posting and read the Manual
Use Mantis2Go to try MantisBT on Windows or to reproduce issues
atrol
Site Admin
 
Posts: 6716
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 9 guests